juli 22, 2024
meubel

Zwevend tv meubel

Nieuwe tv? Neem er een passend tv meubel bij

Een televisie is zeker geen voorwerp dat je erg vaak koopt. Doorgaans doe je dit slechts een in de zoveel jaar. Bij normaal gebruik gaan tv’s zelfs tot enkele decennia mee, dus zo bezien hoef je slechts enkele keren in je leven een nieuwe tv te kopen. Hoe het ook zij, gezien de snelheid waarmee tv’s zich ontwikkelen is de kans groot dat als je eens een nieuwe koopt, dat deze qua vorm, gewicht en uitstraling behoorlijk anders zal zijn dan het exemplaar dat nu op het punt staat te worden vervangen. Dat zorgt er dan meteen ook voor dat je huidige tv meubel misschien niet geschikt is voor je nieuwe, toekomstige tv. Mocht een nieuw tv meubel inderdaad wenselijk zijn, dan is het raadzaam voor een zwevend tv meubel te kiezen. Hieronder kun je lezen waarom. 

zwevend tv meubel

Om deze redenen hebben zwevende tv meubels toegevoegde waarde

Ten opzichte van andere soorten tv meubels hebben de zwevende varianten de volgende pluspunten te bieden:

  • Je hebt vrije ruimte onder het meubel. Deze ruimte is dus makkelijk schoon te houden, al kun je er ook voor kiezen hier andere voorwerpen te plaatsen.
  • Een zwevend tv meubel kan een kamer groter doen laten lijken dan deze in werkelijkheid is.
  • Hangende meubels geven kamers al snel een modern en strak karakter.
  • Je kunt een zwevend meubel monteren op de hoogte die je zelf wenst. Zo plaats je ook de tv op de gewenste hoogte, oftewel een hoogte die past bij de zitmeubels in de betreffende kamer.