mei 25, 2024
bouwhelm

Bouwhelm kopen voor de veiligheid

Iedereen weet dat een bouwhelm niet overbodig is in het dagelijkse leven. Bij ons op de werkvloer is zo een helm zeker een must. Wij werkenbouwhelm in een grote hal en daar staan stellages met heel veel goederen op. Het risico dat er iets naar beneden valt is dan ook zeker aanwezig. Het is dan ook verplicht om een veiligheidshelm te dragen zodra je het pand in gaat. Onze werkgever heeft ervoor gezorgd dat er meerdere veiligheidsmaatregelen getroffen zijn in ons gebouw. Hiervoor heeft hij het bedrijf van VDSTEENXXL ingeschakeld. Dit bedrijf heeft echt alles wat je nodig kan hebben om bepaalde werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. Hier is het zelfs mogelijk om werkkleding en schoenen aan te schaffen. Er is hier zoveel te koop, dat het niet te doen is om hier alle producten te vermelden. Daarom is het beter om zelf naar de website van dit bedrijf te gaan. Hier kan je met eigen ogen zien wat hier allemaal te koop is.

Zeer mooie bouwhelm voor iedere werknemer aangeschaft

bouwhelmTegenwoordig heeft elke werknemer een nieuwe bouwhelm gekregen. De modellen die eerder werden gebruikt waren zeker aan vervanging toe. De ene helm was nog erger beschadigd dan de andere. Voor veiligheid waren deze zeker niet meer geschikt en daarom zijn deze vervangen voor nieuwe modellen. Iedereen was daar blij mee, vooral omdat deze modellen echt beter zitten. Bovendien heeft elke werknemer nu de juiste maat op zijn hoofd zitten.

Bij VDSTEENXXL is zoveel te koop, op het gebied van veiligheid. Niet alleen op de werkvloer kan je hier het juiste materiaal kopen. Ook voor mensen die een bepaalde sport aan het beoefenen zijn, kan je hier goed terecht. Zelfs de glazenwasser kan hier terecht voor bijvoorbeeld een kabel om niet uit een bakje te vallen, tijdens zijn werkzaamheden. Al met al is dit bedrijf echt ene specialist op het gebied van veiligheid.