juni 24, 2024
Administratie

Freelance factoring bij Finqle

Freelance factoring is een manier om zekerheid te krijgen van de betalingen van je verkoopfacturen. Als freelancer kan ik het mij niet permitteren om zonder inkomen te zitten. Het is voor mij dan ook een grote stressfactor als ik achter de betaling van mij debiteur aan moet gaan. Ook vanwege de tijd die ik hieraan kwijt ben en daarom ben ik op het internet eens op zoek gegaan naar wat informatie om dit probleem te kunnen voorkomen. Toen ik op de website uit kwam van Finqle, kwam ik er achter wat Freelance factoring precies inhoudt. Dit sprak mij al snel erg aan omdat ik hierbij het risico uit handen geef dat ik mijn betaling misloop. Daarom besloot ik om mij aan te melden via de website.

Freelance factoring

Freelance factoring, direct je factuur uploaden

Om gebruik te van deze fijne dienst, Freelance factoring, hoef ik enkel maar mijn verkoopfactuur, via de website te uploaden. Hierna heb ik totaal geen omkijken meer naar mijn debiteurenadministratie. Want Finqle koop namelijk mijn verkoopfactuur over. Binnen een dag wordt het bedrag door Finqle al naar mijn rekening overgemaakt. Vanaf dat moment is het de zorg voor Finqle om achter mijn debiteur aan te gaan. Hiervan word ik op de hoogte gehouden. Als ik inzage wil in mijn administratie, dan hoef ik maar contact op te nemen en ik word direct geholpen. Het is een zeer prettige samenwerking met dit bedrijf. Ik heb meer tijd over voor het ondernemen en ik ben erg blij dat ik nu 100% zekerheid heb van mijn inkomen. Neem daarom snel een kijkje op de website. Je zal al snel een goede indruk krijgen. Je vind hier veel informatie en het is ook mogelijk om een adviesgesprek aan te vragen. Kortom, zeker een aanrader en ook voor de ondernemer in MKB of ZZP.

Debiteur